Acte de lliurament del 16è Premi Literari Solstici

15/06/2018
15 de juny de 2018
El proper dissabte, 16 de juny, es farà el lliurament de la setzena edició del Premi Literari Solstici i del Premi Infantil Jordi Capell. 

L'acte es farà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a partir de les 12 del migdia en un acte en el qual hi assistiran, a banda del jurat, representants de la família Capell i l'alcalde, Lluís Verdaguer. 

El jurat, format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Antoni Pladevall i Arumí, Aina Homs i Godayol, Jesús Ramos i Santiago, Aleix Solà i Pascual i Lluís Rovira i Masnou ha escollit d'un total de 110 treballs, els guanyadors i finalistes de les respectives modalitats. Concretament 73 treballs opten al premi de la categoria A, d'adults, i la resta, 37, a la categoria B que correspon al Premi Infantil Jordi Capell. Dels 73 treballs presentats a la categoria d'adults, 46 són en prosa i 27 en poesia mentre que dels Infantils, 22 són en poesia i 15 en prosa.

L'acte el presentarà el periodista de Ràdio Taradell, Josep Antoni Vallbona i estarà amenitzat per Pau Albert a la flauta travessera i Ramon Dordal a la guitarra.

El Premi Literari Solstici està organitzat per la Comissió que porta el mateix nom i la Biblioteca de Taradell. Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Taradell i la col·laboració d'El Nou Montseny, Auto Pla Vic, El Prat Verd i Òmnium Cultural.