Taller d'acció i moviment als personatges de còmic

Divendres, 02/12/2022

La Biblioteca de Taradell, que compta amb una gran i variada secció de còmics, organtiza pel proper divendres, 2 de desembre, un taller d'acció i moviment als personatges de còmic. Es farà a partir de 2/4 de 6 de la tarda i cal inscripció prèvia.

El taller anirà a càrrec de Guillem Martínez d'Eixos Creativa i està adreçat a joves a partir de 8 anys (acompanyats d'un adult). 

El còmic és una disciplina que abasta tant el desenvolupament d'habilitats plàstiques com narratives.

En el taller de còmic Acció i moviment aprendrem a donar expressivitat al cos dels personatges que dibuixem i hi afegirem recursos per representar el moviment al dibuix estàtic mitjançant les línies cinètiques.

El taller s'adapta al nivell de dibuix de cada participant, per tant qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que comenci amb poc nivell.

Aquesta és una activitat Bibliolab, un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l'accés al coneixement a través de l'experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Taller còmic

 

twitter