36a Setmana del Llibre en català

10/09/2018
10 de setembre de 2018
Del 7 al 16 de setembre se celebra, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, la Setmana del Llibre en català. 

Amb l'objectiu de promocionar la lectura i la venda de llibres en català, la Setmana del Llibre en Català augment a l'oferta i el nombre d'expositors; 204 expositors, repartits en 62 mòduls; un 25,2% més d'expositors, en relació a l'edició del 2017. 

La Setmana del Llibre en Català 2018  comptarà  amb 265 activitats programades, 45 estan adreçades als més petits i la presentació de més de 250 novetats. La fira acollirà més expositors que mai, i afavorirà el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar totes les novetats, però també llibres de fons, les col·leccions de cada segell. I, com sempre, amb una àmplia proposta d'activitats de tot tipus per a nens i adults que inclouen presentacions, recitals, itineraris literaris i xerrades que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català. 

Entre les novetats,  un 20% de les quals de literatura infantil i juvenil, destaquen Magret i els anarquistes, Francesc Puigpelat (Alrevés), El cel no és per a tothom, Marta Rojals(Anagrama), Sarah's Scribbles III Gats indòmits, Sarah Andersen (Bridge) , El fil invisible, Gemma Lienas, Premi Sant Joan BBVA (Edicions 62), El regne del llenguatge, Tom Wolfe (Editorial Empúries), Canteu, esperits, canteu, Jesmyn Wardesmyn (Periscopi), Per tenir casa cal guanyar la guerra, Joan Margarit (Proa) i Nosaltres, les dones, Maria Mercè Roca (Rosa dels Vents).

La Setmana està organitzada per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana que torna a repetir escenari, l'avinguda de la Catedral de Barcelona i amplia amb d'altres escenaris com el COAC i al Casal del Metge.

Podeu consultar les activitats programades a: Activitats