120 treballs opten a la 19a edició del Premi Literari Solstici

30/06/2021

El lliurament de treballs va finalitzar el 25 de juny. 

En aquesta dinovena edició optaran a un dels sis premis un total de 120 treballs, entre prosa i poesia, de les categories A, B i C. D'aquests, 79 opten al premi de la categoria C , d'adults mentre que 41 corresponent a la B (joves entre 12 i 16 anys) i al Premi Infantil Jordi Capell. Dels 79 treballs presentats a la categoria d'adults, 55 són en prosa i 24 en poesia mentre que a la de joves i el Jordi Capell, 22 són en poesia i 19 en prosa.

El jurat format per Marta Ramírez i Baró,  Aniol Florensa i Tort, Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo i Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera González, Àleix Solà Pascual, Lluís Rovira Masnou i Antoni Pladevall i Arumí ja han començat a llegir els treballs per escollir els guanyadors/es. El veredicte es donarà a conèixer el 25 de setembre, en un acte que es realitzarà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

En aquestes 19 edicions el Premi Literari Solstici de Taradell ha rebut 2.406 obres. 

El Premi Solstici compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i la col·laboració d'Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, el Xocolater de Taradell i el Restaurant El Nou Montseny.

Solstici 2021 - recurs

twitter