Tres alumnes del Sant Genís i Santa Agnès, guanyadores als Premis Sambori

Elsa Molas, Martina Reig i Maria Clapés han estat les tres premiades en aquesta convocatòria literària.

Dilluns, 19/04/2021

L'Escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell està d'enhorabona i, aquest any també, s'ha endut algun dels guardons dels Premis Sambori Òmnium, a la demarcació de l'Alt Ter i la Garrotxa. Tres alumnes del centre han estat les premiades.

Premi Sambori

 

Maria Clapés Parés, de cinquè de Primària, ha guanyat el primer premi en la categoria de cicle superior, amb la narració Una història diferent. En la categoria de cicle mitjà, Martina Reig Sistachs, de quart, ha aconseguit un premi amb El follet xerrameca. Finalment, la tercera guardonada ha estat Elsa Molas Morató, de primer, que s'ha endut el tercer premi de la categoria de cicle inicial amb L'ós entremaliat.

Els premis s'han comunicat aquest dilluns a les famílies de l'escola i, els propers dies, es farà l'acte d'entrega amb les tres premiades.

El premi Sambori Òmnium és l'únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans. Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l'ús del català dins de l'àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

 

twitter