Dos alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès, guanyadors dels Premis Sambori Òmnium

Martina Molist i Eloi de Caralt s'imposen en un dels Premis Sambori Òmnium de la demarcació Alt Ter-Garrotxa 2020.

Dijous, 03/12/2020

Doble reconeixement pel col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell. Dos alumnes del centre educatiu han estat els guanyadors d'un dels Premis Sambori Òmnium de la demarcació Alt Ter-Garrotxa 2020. Es tracta d'Eloi Caralt Perarnau, que s'ha imposat en la categoria de Cicle Mitjà de Primària, per la narració d'Una aventura amb en Perot Rocaguinarda i de Martina Molist Domingo, en la categoria de Cicle Superior, amb Un dia de cada dia per un 'patós' total

Sambori Escola Sant Genís 2020 (1)

 

Tot i que el veredicte va tenir lloc el dia 12 de març a Olot, el lliurament de premis es va posposar per la Covid-19 i s'ha fet aquest dijous, 3 de desembre, a la mateixa l'escola. 

Els textos han estat publicats en un llibre amb la resta de textos seleccionats i premiats pel jurat de la Demacració de l'Alt Ter - Garrotxa (Garrotxa, Lluçanès, Osona i Ripollès). 

Sambori Escola Sant Genís 2020 (3)

 

El premi Sambori Òmnium és l'únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans. Va dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l'ús del català dins de l'àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

twitter