Un trofeu i més premis per a les carrosses i comparses del Carnaval de Taradell

En carrosses, es donaran quatre premis i, en comparses, dos, a més de diversos accèssits

Dissabte, 17/02/2024

El Carnaval de Taradell d'aquest any amplia el nombre de premis per a carrosses i comparses. En total, es donaran fins a sis premis, patrocinats per l'organització, i diversos accèssits, gentilesa de l'Associació de Botiguers de Taradell. A més, com a novetat, la carrossa guanyadora amb el primer premi rebrà un trofeu del Carnaval, creat expressament per a l'ocasió per part de l'escola d'arts L'Arpa.

Carnaval 2023 40

En carrosses, l'organització ha previst fins a quatre premis per a les colles que obtinguin més puntuació per part del jurat. En aquest cas, els premis estaran dotats amb 400, 300, 200 i 100 euros. Pel que fa a les comparses, es donaran fins a dos premis: un de 200 i un altre de 100. Fins ara, es donaven tres premis en carrosses i un en comparses.

D'aquesta manera, es vol animar la participació de les colles i valorar l'esforç que fan per portar un bon ambient al poble, amb carrosses i comparses molt lluïdes, durant la rua de Carnaval.

Jurat: professionals de la bellesa i la imatge

Aquest any, el jurat encarregat del repte de puntuar les carrosses i comparses estarà format per professionals de la perruqueria, el maquillatge, la caracterització, la manicura, la bellesa i la fotografia de Taradell: Anna Alabern, Laura Bruy, Imma Castany, Gemma Castro, Bet Pujols i Sílvia Pujols.

Carnaval 2023 73

Com ja és tradició, el jurat s'ubicarà en un punt de recorregut per veure bé les carrosses i comparses, els seus membres i balls.

El lliurament de premis serà a Can Costa a partir d'un quart d'11 de la nit, just abans del final de festa, a càrrec de Waikiki Versions i Animal Dj.

Carnaval 2023 Animal DJ

Us recordem que el Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell i l'Ajuntament de Taradell, està obert a tothom, però per participar-hi amb una carrossa o una comparsa cal inscripció prèvia. Es pot fer a través d'aquest enllaç.

El Carnaval té la col·laboració de l'Associació de Botiguers de Taradell, l'Escola d'Arts L'Arpa, Protecció Civil i la campanya "El masclisme, al rebuig" de la Mancomunitat La Plana.

WAIKIKI 1