S'obren les inscripcions de carrosses i comparses per al Carnaval de Taradell

  • La rua serà el dissabte 17 de febrer
  • L'entrega de premis i el fi de festa, amb Waikiki Versions i Animal Dj, seran a Can Costa
  • El Carnaval Infantil es farà el diumenge 11 de febrer, amb rua i concert de Landry
Diumenge, 11/02/2024

Avui, que falta just un mes pel Carnaval de Taradell, s'han obert les inscripcions per participar-hi amb una carrossa o una comparsa. Es poden fer fins al dimecres 14 de febrer a través de la pàgina web de Ràdio Taradell (www.radio.taradell.cat), que és l'entitat organitzadora, juntament amb l'Ajuntament de Taradell. Aquest any, la rua serà el dissabte 17 de febrer. 

Carnaval 2023

Després de la bona rebuda de l'any passat, la concentració de carrosses i comparses es farà a la carretera de Balenyà a partir de la rotonda de l'Atlàntida. El pregó, a dos quarts de 7 de la tarda, es farà des de la carrossa de l'organització, al costat del Rei Carnestoltes

Carnaval 2023 56

Com sempre, el jurat serà en un punt del recorregut. Pel que fa a l'entrega de premis i el fi de festa, amb el concert de Waikiki Versions i Animal Dj, seran a Can Costa.

WAIKIKI 1

Animal Dj

L'organització del Carnaval vetllarà per la seguretat. Tant la rua com la festa popular es reforçaran amb personal de vigilància, i es modificarà l'accés a Can Costa. A més, es promou la campanya "A cegues no mola" per fomentar una festa sense riscos i per potenciar conductes responsables, i hi haurà un punt d'atenció a Can Costa.

Cartell2

RUA INFANTIL

Carnaval Infantil 2023 (10)

El Carnaval Infantil serà uns dies abans, el diumenge 11 de febrer. Els més petits tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d'aquí, hi haurà el pregó del Reietó Carnestoltes i una cercavila que portarà els nens i nenes fins a Can Costa. 

Carnaval Infantil 2023 (38)

El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular i la festa es tancarà amb el concert de Landry

Es tracta de la tretzena edició del Carnaval que organitza Ràdio Taradell, conjuntament amb l'Ajuntament. 

Cartell infantil