Waikiki Versions i Animal Dj protagonitzaran el final de festa de Carnaval

  • Després de la rua i del lliurament de premis, actuaran a Can Costa a partir de les 11 de la nit
  • Aquest any, l'accés a Can Costa serà pel cantó de darrere, des del carrer Catalunya
Dissabte, 17/02/2024

El calendari de la disbauxa s'acosta a Taradell. Aquest diumenge, hi haurà el Carnaval Infantil i, dissabte de la setmana que ve, el dia 17, la gran rua de carrosses i comparses. Una part important del Carnaval és el final de festa a Can Costa i, aquest any, anirà a càrrec del grup de versions Waikiki i, tot seguit, Animal Dj tancarà la nit. L'accés a la festa és gratuït i, com a novetat, l'accés serà per la part de darrere del centre cultural, des del carrer Catalunya.

WAIKIKI 2

El concert de Waikiki començarà pels volts de les 11 a Can Costa, un cop s'hagin entregat els premis a les carrosses i comparses. Es tracta d'un grup amb lligams taradellencs, ja que, entre els seus membres, hi ha Esteve Vilarrasa i també Guillem Soler, professor de l'escola de música i conegut també per formar part de Tastet de Gospel. Soler, per cert, serà el pregoner del Carnaval.

 

Durant dues hores, Waikiki Versions ens presentarà un variat repertori d'himnes de la música catalana, espanyola i internacional, des dels anys 90 fins a dia d'avui: des dels clàssics immortals com Eva MaríaUn rayo de sol, La bamba i Tractor amarillo fins als èxits contemporanis de Melendi, El Canto del Loco, La Oreja de Van Gogh, Els Pets, Rosalía o Quevedo.

Ells garanteixen "un espectacle en directe ple de frescor i autenticitat, amb una posada en escena vibrant i plena de colors que connecta instantàniament amb l'energia del públic." Per tant, el concert promet.

Animal Dj

Un cop acabi el concert de Waikiki, la nit continuarà amb Animal Dj, que ja ha actuat a Taradell els últims anys. Èxits d'ara i de sempre i de tots els estils per tancar una bona nit de Carnaval.

Us recordem que el Carnaval de Taradell està obert a tothom, però per participar-hi amb una carrossa o una comparsa cal inscripció prèvia. Es pot fer a través d'aquest enllaç.

Cartell Carnaval 2024