Guillem Soler, pregoner del Carnaval, i professionals de la imatge i la bellesa, el jurat

El pregó, a les 18.30 del dissabte 17, donarà el tret de sortida a la rua de la disbauxa

Dissabte, 17/02/2024

Carnaval 2023 37

Compte enrere per a la gran rua de carrosses i comparses del Carnaval de Taradell, que serà el dissabte dia 17. Com ja és tradició, la festa de la disbauxa tindrà el seu Rei Carnestoltes, que es presentarà el mateix dia 17, i el pregoner. Aquest any, el músic Guillem Soler serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la rua.

Guillem Soler

El pregó es farà a dos quarts de 7 del vespre des de la carrossa de l'organització del Carnaval, ubicada just davant de Can Costa, com l'any passat. Soler estarà acompanyat també del Rei Carnestoltes que, tot seguit, obrirà la rua.

WAIKIKI 1

Guillem Soler és una persona molt coneguda a Taradell, ja que és professor de l'Escola de Música i està vinculat a entitats i associacions del poble, com Tastet de Gospel. A més, té una carrera musical en solitari i també forma part del grup Waikiki Versions que, justament, tocarà la nit de Carnaval a Can Costa.

Com a pregoner Soler agafarà el relleu a Aniol Florensa, el director del programa de l'APM? de TV3.

Carnaval 2023 14

JURAT: PROFESSIONALS DE LA IMATGE I LA BELLESA DE TARADELL

Pel que fa al jurat, l'organització ha encarregat el repte de puntuar les carrosses i comparses a professionals de la perruqueria, el maquillatge, la caracterització, la manicura, la bellesa i la fotografia de Taradell. Així, el jurat estarà integrat per Anna Alabern, Laura Bruy, Imma Castany, Gemma Castro, Bet Pujols i Sílvia Pujols.

Com ja és tradició, el jurat s'ubicarà en un punt de recorregut per veure bé les carrosses i comparses, els seus membres i balls.

Carnaval 2023 60

Us recordem que el Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell i l'Ajuntament de Taradell, està obert a tothom, però per participar-hi amb una carrossa o una comparsa cal inscripció prèvia. Es pot fer a través d'aquest enllaç.

El Carnaval també té la col·laboració de l'Associació de Botiguers de Taradell, l'Escola d'Arts L'Arpa, Protecció Civil i la campanya "El masclisme, al rebuig" de la Mancomunitat La Plana.

Cartell Carnaval 2024