El fotògraf Bernat Cedó exposa al Palau Robert de Barcelona

El jove taradellenc ha obtingut un guardó del Premi Miravisions de Fotoperiodisme.

Dimecres, 17/11/2021

El Palau Robert de Barcelona acull l'exposició dels treballs guardonats amb el Premi Miravisions de Fotoperiodisme, una iniciativa del magazín digital LA MIRA, que en aquesta primera edició ha reconegut els millors treballs fotoperiodístics de l'any 2020, amb l'objectiu de posar en valor la imatge com a element essencial per explicar històries d'interès periodístic. Un dels guardonats és Bernat Cedó

foto Bernat Cedó

El jove taradellenc, de l'Escola de Fotografia IEFC i actualment col·laborador d'El 9 Nou, ha obtingut el primer guardó en la categoria d'estudiants pel treball A porta tancada, un recull fotogràfic de com es va viure el confinament des de casa. Com a premi, ha obtingut vals per valor de 1.000 euros per gastar en material fotogràfic a la botiga FotoK. No és el primer premi que obté Cedó. Els últims anys, ha estat guardonat en diversos concursos locals.

Entre els premiats, hi ha un altre osonenc. Es tracta de Marc Sanyé, que ha quedat tercer en la categoria professional per la fotografia Maria publicada a El 9 Nou.

L'exposició es va inaugurar aquest dimarts al Palau Robert, amb la presència del secretari de Difusió de la Generalitat, Jofre Llombart. Es pot visitar fins al 16 de gener.

Bernat Cedó Palau Robert

 

twitter