Bernat Cedó guanya el concurs d'Instagram dels Tonis

Dijous, 21/01/2016

El jove taradellenc Bernat Cedó (@bernat_cedo) és el guanyador de la tercera edició del concurs d'Instagram de la Festa dels Tonis de Taradell. Amb 194 likes s'ha imposat als altres dos finalistes, Albert Carol (@albertcb8) i Mas Gasala (@masgasala). Ara, Cedó podrà gaudir d'un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant La Roca del municipi, gentilesa de la Comissió dels Tonis. Segons els organitzadors, el concurs ha estat un "èxit" i ha aconseguit un "rècord de participació", amb més de 220 fotos etiquetades amb #tonistaradell16 entre el 8 i el 14 de gener.

La foto guanyadora ha sortit d'una votació popular de 24 hores, a partir dels likes dels seguidors d'InstaOsona. Des de dimarts a les 9 del vespre i fins l'endemà a la mateixa hora, van poder votar la foto guanyadora. Cedó va obtenir 194 likes, mentre que Carol, de Roda de Ter, es va quedar amb 179 i Mas Gasala, de Taradell, amb 133. Prèviament, la comunitat instagramer a la comarca i la Comissió dels Tonis de Taradell havien escollit les tres fotos finalistes. El jurat va valorar, sobretot, "que les imatges transmetien molt bé l'esperit del passant dels Tres Tombs i el caliu que es respirava aquell dia a Taradell".Amb més de 3.800 seguidors a Instagram i amb més de 40.000 fotos etiquetades amb #instaosona per part de centenars d'usuaris, InstaOsona s'ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

Recursos i informació relacionada

Mèdia

Els Tonis de Taradell i InstaOsona organitzen el quart concurs d’Instagram160119_instagram_tonis-2.jpg160119_instagram_tonis-1.jpg
twitter