Bernat Cedó guanya el 2n concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Dijous, 30/10/2014

Molta participació i premis pels concursants de Taradell en la segona edició del concurs fotogràfic Festa d'en Toca-sons Memorial Lluís Tuneu organitzat per l'Agrupació Festa d'en Toca-sons. Bernat Cedó amb Cursa de trabucades va guanyar el premi premi. Ja sóc aquí! de Joan Morcillo va aconseguir el segon premi. El tercer premi va ser per Xavier Carol amb Ets meva. Genís Sañé amb Pres es va emportar el premi local. Gerard Paredes, president de l'Agrupació Festa d'en Toca-sons va dir que anem pel bon camí, ja que “hem rebut més fotos, de 37 el primer any hem passat a les 48”.El jurat ha estat format per Miquel Vilardell, de l'Arxiu Fotogràfic Taradell; Xevi Vilaregut, del Grup Fotogràfic Manlleu i Emili Vilamala, fotògraf aficionat.

L'acte va comptar amb el secretari General de Joventut Toni Reig que va recordar l'inici de la festa i com l'havia viscut ell. També el Toca-Canalla, el projecte que des del Departament de Benestar Social, Joventut i Infància s'hi ha donat suport. Finalment, Santi Estragués, en nom de la família de Lluís Tuneu, va agrair el gest de la comissió i va afegir que “és un orgull que d'una manera o altre es pugui recordar la vinculació d'en Lluís a la festa d'en Toca-sons”.

Durant l'acte també es van repartir els premis del concurs d'Instagram organtizat per InstaOsona. Com va anunciar Ràdio Taradell fa uns dies, Mireia Jurado va guanyar el primer premi.L'exposició de fotografies finalistes dels dos concursos es podrà visitar al vestíbul del Centre Cultural fins el 17 de novembre. Hi podeu fer un cop d'ull, també, en aquest enllaç.

2npremitocasons-7.jpg
                                                                                            Fotografia guanyadora realitzada per Bernat Cedó

 

2npremitocasons-8.jpg

Segon premi aconseguit per Joan Morcillo


Galeria de fotos. Exposició 2n Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Xavier Carol va guanyar el tercer premi amb aquesta fotografia

twitter