Bernat Cedó guanya el V concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

Dijous, 02/11/2017

Bernat Cedó va aconseguir el primer premi del V concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. Una trentena d'imatges, entre elles les cinc premiades, estan exposades al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font. Aquest dijous al vespre es va fer el lliurament de premis en un acte que va comptar amb familiars i amics de Lluís Tuneu. Gerard Paredes, organitzador del concurs, va destacar que "es tracta d'un premi que va sorgir de la junta i que permet a amics, familiars i coneguts trobar-nos per recordar en Lluís". Va destacar que, "a diferència d'altres anys, la participació ha estat més baixa" i que la franja d'edat havia estat d'entre els 11 anys i els 71 anys. El jurat va estar format per Paco Marxant, fotògraf de Taradell; Xevi Vilaregut, del Grup Fotogràfic Manlleu, i Pep Bosch, de l'Arxiu Fotogràfic de Taradell. Santi Estragués, en nom de la família i també com a regidor de Cultura de l'Ajuntament de Taradell, va parlar de la situació política actual que viu Catalunya, fent referència a que el premi s'havia de lliurar divendres passat i es va ajornar "perquè estàvem celebrant la República i aquest dijous ens trobem amb molt poques ganes de fer festa". I va concloure dient que "dediquem aquest acte a tots els presos polítics".

Premis-Tocasons-2017-2.jpg

Premis-Tocasons-2017-3.jpg

Tot seguit es van lliurar els premis. La fotografia de Bernat Cedó va guanyar el premi a la millor captura amb 'Pau siusplau':

concurs-tocasons-guanyadora.jpg

El segon premi va ser per a Josep Lluís Suárez amb la fotografia titulada 'Espantant pubilles':

3a-concurs-tocasons.jpg

El tercer premi va ser per a Gerard Paredes amb 'Noves tecnologies':


2a-concurs-tocasons.jpg

Finalment també es van lliurar els premis al concurs d'Instagram. Carloa Danés va guanyar el primer premi amb 'Al ritme del pregó':


1a-concurs-instagram-tocasons.jpg

Finalment, el segon premi va ser per a Sílvia Serra, de Vic, per 'L'hora del judici'.


2a-concurs-tocasons-insta.jpg
twitter