Crida per recollir fotos antigues de Taradell per a l'edició d'un llibre

El llibre inclourà mil imatges històries del poble i es lliurarà per fascicles.

Dissabte, 18/01/2020

En el marc de l'acte anual del Grup de Recerca Local de Taradell, que s'ha fet aquest dissabte al matí a la Biblioteca, la regidora de Cultura, Míriam Martínez, ha anunciat que l'editorial Efadós vol publicar un llibre amb fotografies antigues del poble. En concret, del període que va del 1881 al 1979. Per això, ha fet una crida per tal d'aconseguir al màxim de material possible, ja que en aquest procés són molt importants les fotos que tenen guardades particulars i entitats en el seu arxiu.

Festa major d\'hivern 2020 Acte GRLT (8)

 

Els autors busquen imatges que il·lustrin la vida quotidiana, associativa, esportiva, industrial, urbanística, educativa i festiva del municipi. Així, si algú té fotos antigues que puguin ser d'interès les pot fer arribar a l'Arxiu Fotogràfic de Taradell, ubicat a la Biblioteca, o bé a l'editorial. A partir d'aquí, un equip tècnic professional les digitalitzarà i es retornaran als seus propietaris al cap d'uns dies.

La idea dels impulsors del projecte és editar un llibre amb mil imatges històriques de Taradell, que es distribuirà per fascicles un cop al mes. Encara no hi ha data de publicació, però esperen que la primera entrega sigui abans de l'estiu. Aquesta cerca de fotos també permetrà ampliar el fons de l'Arxiu Fotogràfic, que també aportarà material per al llibre.

Festa major d\'hivern 2020 Acte GRLT (4)