Bet Ricart i Dani Crous guanyen el concurs d'Instagram de la nit de Reis

En les imatges hi havia de sortir l'element més característic de la cavalcada: les atxes de barballó.

Dissabte, 18/01/2020

Festa major d\'hivern 2020 Acte GRLT (11)

 

Coincidint amb l'acte anual del Grup de Recerca Local de Taradell, s'han anunciat els guanyadors del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó, centrat en aquest element característic de la cavalcada de Reis. Bet Ricart (@bet1978 a Instagram) s'ha endut el premi a la millor foto, mentre que Dani Crous (@danicrous) ha rebut el de foto més original. Com a premi, se'ls ha distingit amb dues entrades per cada sessió de la Mostra de Teatre que es farà properament i amb un lot de llibres, respectivament.

De la foto de Ricart, el jurat ha destacat que combinava les atxes, les protagonistes del concurs, amb l'altre element imprescindible de la cavalcada com són els Reis d'Orient.

Pel que fa a la foto de Crous com a més original, el jurat ha destacat l'enquadrament i la presència del foc de les atxes il·luminant l'arribada de Ses Majestats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#jovaigambatxadebarballó #reistaradell20

A post shared by Dani Crous Gomez (@danicrous) on

La quarta edició del concurs, organitzat conjuntament pel Grup de Recerca, la Biblioteca i la Comissió de Festes de Taradell, ha tingut una participació de més de 110 fotos penjades a Instagram amb les etiquetes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell20. El jurat l'han format representants de l'organització, entre els quals les regidores Berta Camprubí i Míriam Martínez.