ÀUDIO. L'entrevista a Mercè Cabanas, en 15 frases

Més enllà de desgranar el programa electoral, en què ERC posa com a prioritats la cultura, el civisme, l'eix social i la sostenibilitat, us deixem les 15 frases més destacades de l'entrevista a la candidata a l'alcaldia, Mercè Cabanas, dimecres al vespre a Ràdio Taradell. També podeu recuperar l'hora de conversa i no us perdeu el qüestionari final.

Dijous, 23/05/2019

"Sóc empàtica i em poso en el paper de l'altre."

"Si això fos un part, ara estaríem en la fase de dolor de part."

"Fa un any no m'imaginava que un any després estaria en política."

"Des que sé que sóc candidata no he acceptat cap feina periodística."

"Més que fake news, [en aquesta campanya] a vegades hi ha mitges veritats i a vegades desinformació. El més important és que s'informi bé."

"Si jo m'equivoco, ho accepto i cap problema."

"S'han fet molt bé les coses fins ara. Però ara falta aquella embranzida i reil·lusió perquè el poble trenqui dinàmiques d'inèrcia i rutina."

"És una llista diversa, amb quatre característiques: bones persones, implicades socialment, que sapiguen treballar en equip i tinguin dedicació."

"Que diguin que ara agraden les llistes feministes, o de fèmines, em molesta moltíssim. Mai m'han donat una feina per ser dona. Mai."

"[Amb Junts per Taradell] ens diferencia el tarannà i, sobretot, que no és un programa continuïsta, que és un programa engrescador i és un programa per reprendre i reencendre, en el bon sentit, aquest poble."

"Em va doldre que, en un acte, Lluís Verdaguer posés en qüestió Joan Canó. Penso que no cal personalitzar."

"Encara no sé si ens podríem entendre [amb Santi Estragués per fer un pacte de govern]."

"No hi ha cap contradicció per votar Carles Puigdemont a Europa i Mercè Cabanas i el seu equip a Taradell."

"Si sóc alcaldessa, no em canviarà la vida, perquè ser periodista són 24 hores."

"Em marco un límit de quatre anys a l'Ajuntament. Em vaig comprometre per quatre anys, tant si estava al govern com a l'oposició."

Marc Güell i Mercè Cabanas _ Ràdio Taradell
twitter