Mercè Cabanas recull les propostes de la gent gran

Unes 60 persones van participar en la trobada que es va fer aquest dilluns a la tarda a Can Costa.

Dimarts, 14/05/2019

Unes 60 persones van assistir, aquest dilluns a la tarda, al primer acte de campanya que ha fet Esquerra Republicana per les eleccions municipals del 26 de maig. La candidata a l'alcaldia, Mercè Cabanas, i els membres de la llista Joan Canó, Lluis Rodríguez, Lídia Alonso i Pau Rosique van poder intercanviar punts de vista amb la gent gran que es va acostar fins a la sala del mig del Centre Cultural Costa i Font.

Segons informa ERC, "es va parlar de la brutícia que hi ha a alguns espais públics per l'incivisme de qui no recull les deposicions dels gossos i també van aflorar queixes per la poca accessibilitat de les voreres, que fa molt difícil el pas a les persones amb mobilitat reduïda, amb cotxet o amb el carro de la compra".

En la trobada, els assistents també es van interessar per la mobilitat i el trànsit. Van preguntar sobre l'estat de la ronda de llevant o el desplaçament cap al centre del poble per la gent gran o amb problemes de mobilitat que viuen a les urbanitzacions i no disposen de vehicle propi.

Trobada d\'ERC amb gent gran _ Ràdio Taradell

 

Des d'ERC, van emplaçar el públic a assistir a l'acte que faran aquest dijous a les 8 del vespre, a la mateixa sala del mig de Can Costa i Font, on es farà la presentació de les propsotes de govern d'Esquerra a Taradell.

Després de les preguntes i el debat amb el públic, l'acte va acabar amb un berenar en què els assistents van poder parlar amb la candidata, Mercè Cabanas, i amb la resta de membres de la llista d'Esquerra per les eleccions municipals del 26 de maig.

Trobada gent gran ERC _ Ràdio Taradell
twitter