La llista d'ERC: ''Aquest cop sí. Tenim l’equip i ho tenim tot per poder guanyar''

En un acte al parc de la Font Gran, Mercè Cabanas presenta tot l'equip que l'acompanya a la candidatura.

Diumenge, 05/05/2019

Il·lusió és la paraula que més s'ha repetit durant la presentació pública de la llista d'ERC a les eleccions municipals del 26 de maig. L'alcaldable, Mercè Cabanas, ha estat l'encarregada d'introduir les 18 persones que l'acompanyen a la candidatura. Les ha definit com a "bones persones, actives socialment, de perfils i llocs diversos que representen tot el poble, amb disponibilitat de treballar i amb capacitat de treballar en equip". Segons Cabanas, aquest era el seu objectiu quan les va anar a buscar per formar part de la llista. La seva obsessió era "trobar qui en sap més de cada tema".

Llista ERC _ Ràdio Taradell

 

D'entrada, ha presentat els cinc suplents: Maria Rosa Viadiu, exdiputada al Parlament i filla de l'històric polític republicà Francesc Viadiu, Adrià Tuneu, Imma Sala, Lluís Pujadas, Laia Zhi Riera i Xevi Blancafort, que no ha pogut assistir a l'acte. A partir d'aquí, ha presentat la resta de la llista, formada per 13 persones.

Salvador Clot, que fa quatre anys va encapçalar la llista d'Esquerra, li ha passat el testimoni. Ha agraït a Cabanas la feina que està fent i ha encoratjat tots els candidats a "ser-hi i a no defallir". Clot ha estat el primer a defensar que "aquest any toca". Els missatges d'il·lusió i ganes s'han repetit en les intervencions de tots els candidats. L'estudiant de Dret Èlia Brussosa, que va de 12, ha estat una de les més clares i contundents: "Aquest cop sí. Tenim l'equip i ho tenim tot per poder guanyar". El farmacèutic Pau Rosique (11), la mestra Cinta González (10), l'estudiant de Dret Lleïr Pladevall (9), la historiadora Míriam Martínez (8), el programador web Toni Pérez (7) o una altra estudiant de Dret, Berta Camprubí (6), ocupen les següents posicions de la llista.

Des del lloc 5, Lídia Alonso ha reclamat "connexió" per seguir avançant. Diu que tots els veïns "compartim un poble que és preciós, però falta connexió i empatia". Lluís Rodríguez, que actualment és regidor de Governació, ocupa el lloc 4; la politòloga Núria Arau, de 3, ha destacat la gran presència de gent jove a la llista, i, finalment, l'ambientòleg Joan Canó s'ha mostrat amb ganes de treballar i ha explicat que va acceptar el repte amb la condició "de fer feina i no ser una comparsa".

Llista ERC _ Ràdio Taradell
Llista ERC _ Ràdio Taradell

Justament, l'entorn, la sostenibilitat i la cultura com a base de tot són els eixos principals que defensa Cabanas. Abans de fer un vermut amb tots els assistents que han omplert el parc de la Font Gran, la candidata ha fet una crida a la participació el 26 de maig. Ha dit que és "fonamental" i ha advertit que "qualsevol vot pot comptar per salut democràtica i pel bé de tothom".

Llista ERC _ Ràdio Taradell

Recursos i informació relacionada

twitter