Els Tonis faran dissabte la benedicció dels animals

Es farà a la zona de La Roca, hi podrà haver públic i es podrà seguir en streaming.

Dissabte, 15/05/2021

La Festa dels Tonis de Taradell continuarà aquest dissabte amb l'acte que es va haver de suspendre al març. Es tracta de la benedicció dels animals, que, això sí, tindrà un format completament diferent, a més de fer-se en una data gens habitual.

El petit passant es farà a la zona de La Roca, amb benedicció a l'església de Sant Quirze, a partir de les 6 de la tarda. Finalment, a diferència del març, l'acte podrà tenir públic. L'únic requisit és accedir-hi a peu i, per això, es recomana aparcar a la zona del Vivet o a la carretera de Viladrau. Per qui no hi pugui anar, també es podrà seguir en streaming a través dels canals de Youtube dels Tonis de Taradell, de Taradell.com i de Ràdio Taradell.

La benedicció, que comptarà amb l'exhibició del patrimoni que hi ha a L'Alzinar de la Roca, no es va poder fer al març, conjuntament amb la resta d'actes organitzats des dels Tonis, per un virus que afectava els cavalls.

Dijous a la nit, al programa Taradell al dia de Ràdio Taradell, el president dels Tonis, Josep Preseguer, donarà més detalls sobre com serà aquesta benedicció.

Cartell Tonis benedicció

twitter