Obert el procés per proposar candidats a l'esportista popular del 2023

Coneixes algun taradellenc o taradellenca que des del juny de 2022 hagi superat un repte esportiu remarcable? Proposa'l com a candidat/a!

Dimarts, 17/10/2023

Com cada any per la Festa de l'Esport, des de l'Ajuntament volem premiar els i les millors esportistes de Taradell, que considerem que són aquells que han aconseguit una posició de podi en campionats nacionals, de l'estat espanyol, europeus i internacionals.

Ara bé, també volem donar l'oportunitat que aquells esportistes que han superat proves i reptes esportius considerables i dignes de menció puguin ser reconeguts a través d'una votació popular. Curses de llarga distància, classificacions per competicions mundials o històries de superació en poden ser alguns exemples.

Així doncs, si coneixes a algun taradellenc o taradellenca que creus que pot optar a aquest reconeixement et proposem que ens responguis aquest formulari en línia indicant el nom i cognoms de l'esportista i la prova o repte pel qual creus que pot ser reconegut. L'esportista que proposis com a candidat optarà a ser reconegut durant la Festa de l'Esport del dia 25 de novembre a Taradell.

Així, us animem a que envieu les vostres propostes abans del 30 d'octubre! A partir de l'1 de novembre i fins al dia 22 del mateix mes es podrà escollir quin dels esportistes proposats ha de ser reconegut per votació popular.

Esport