L’Ajuntament enceta un procés de participació a través del ‘Quadern de debat familiar’

Dimecres, 21/02/2018

Presentació quadern debat famíliar 1

L'Ajuntament de Taradell, amb el suport del Servei de Convivència, Diversitat i Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona, inicia un procés de participació ciutadana a través del “Quadern de debat familiar” amb la finalitat de conèixer la percepció sobre diversos aspectes relacionats amb el model de poble i detectar les possibles necessitats de tots els vilatans i vilatanes que hi viuen.

Aquest dilluns al migdia, el regidor de participació ciutadana, Salvador Clot i la cap d'unitat tècnica, Berta Vaqué van presentar-lo a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

El quadern de debat familiar és una eina de participació perquè totes les persones de Taradell prenguin la paraula, reflexionin, debatin sobre la situació actual del nostre municipi i opinin com els agradaria que fos en un futur. El quadern està distribuït en diverses temàtiques locals amb l´objectiu de facilitar el debat en el nucli familiar.

Hi poden participar totes les veïnes i veïns de totes les edats, primer és que es farà arribar als alumnes de les escoles de Taradell, allà es treballarà i el quadern acabarà arribant a les famílies perquè l'acabin de debatre conjuntament. Cap d'uns dies tots els taradellencs i taradellenques que ho vulguin el podran recollir el quadern a diferents equipaments del municipi com l'EAS Taradell, Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Centre Cultural Costa i Font, Dispensari Municipal, Fundació Vilademany i Associació de Jubilats.

S´hi podrà participar responent les qüestions del quadern i lliurant-lo en el termini marcat a qualsevol de les instal·lacions esmentades anteriorment. En el cas de preguntes de caràcter valoratiu es demana que s´assenyali el grau de satisfacció.

Els resultats obtinguts d´aquest quadern s'exposaran en una presentació oberta a tothom, una vegada finalitzat el procés de tractament de les dades. Les conclusions que se'n derivin serviran a l´equip de govern a l'hora de prendre decisions que s'han de dur a terme els pròxims anys i modelar un Taradell millor.

quadern participacio taradell 2

Recursos i informació relacionada

twitter