Les telefonistes de Taradell al programa 'Islàndia' de Rac1

Les protagonistes del documental que el Grup de Recerca Local de Taradell va presentar per Sant Sebastià, ‘Les telefonistes de Taradell‘, van participar el dimarts 28 de gener al programa Islàndia de Rac1, presentat per Albert Om.
Dimarts, 29/01/2019

Concretament, el periodista taradellenc acompanayt per Maria Xinxó van entrevista a Assumpta Esquís, Margarita Casademunt i Maria Rosa Soler. No se'n van escapar però la resta de telefonistes, que no es van perdre el programa, i que des de la platea també hi van intervenir: Araceli García, Dolors Casademunt Castells, Rosa Crusellas, Dolors Casademunt Pujol, Maria Pasqual i Isabel Clot. En representació del Grup de Recerca hi havia Eva Leucó, Paquita Clot i Laia Miralpeix.

Allà van tornar a reviure moltes anècdotes com a treballadores del servei de Telèfons de Taradell que va funcionar des de 1957 fins a 1978. I també van explicar els secrets més ben guardats fins ara de la seva feina. Om ja les ha batejat com ‘las chicas del cable de Taradell'. Aquí podeu recuperar l'entrevista al programa Islàndia.

Telefonistes a Rac 1 Albert Om
Telefonistes de Taradell a Rac1