Es convoca la segona edició del Premi Anastasi Aranda

Es tracta de l'evolució de l'antic premi al millor treball de recerca de Batxillerat.

Dilluns, 24/05/2021

Els ajuntaments de Taradell, Santa Eugènia de Berga Seva i Viladrau ha convocat la segona edició del Premi Anastasi Aranda, amb l'objectiu d'estimular la investigació feta en català sobre qualsevol àmbit cultural tot reconeixent el millor treball de recerca dels alumnes de Batxillerat.

Premi Anastasi Aranda

Aquest premi és un homenatge a Anastasi Aranda (1901 - 1958), que va ser mestre de Taradell entre els anys 1933 i 1939, quan va ser denunciat, pres i jutjat per un consell de guerra que el va condemnar a 15 anys de presó.

Les bases de la convocatòria d'enguany les trobareu a la pàgina web de l'Ajuntament de Taradell. Els treballs a presentar han de ser treballs de recerca de Batxillerat corresponents al curs 2020-21, elaborats per alumnes de Batxillerat de qualsevol centre educatiu de Catalunya. El termini de presentació dels treballs és del 20 de maig al 30 de juny, a través del correu electrònic taradell@taradell.cat.

El jurat estarà format per Maica Bernal, Laia Bosch, Oriol Casellas, Albert Sangrà i Dolors Solà. El lliurament del premi, dotat amb 1.200 euros, es realitzarà en un acte públic que se celebrarà a la tardor.

twitter