Chirveches s’envolta de noms del seu entorn per completar la llista del PP

La seva germana va de número 2.

Divendres, 28/04/2023

El candidat del PP a l'alcaldia de Taradell, Abraham Chirveches, s'ha envoltat de noms del seu entorn per completar la seva llista per a les eleccions municipals del 28 de maig. Als llocs capdavanters, la majoria de persones són veïns de Taradell. La candidatura està confirmada, ja que ha estat presentada a la Junta Electoral de Vic i s'ha publicat oficialment al Diari Oficial de la Província de Barcelona.

Chirveches anirà acompanyada de la seva germana Lídia Chiverches de número 2. Pedro Prieto ocupa el 3 i Maite Ramos, parella de Chirveches, el 4. Felix Cortés (5), Dani Andrades (6) i Albert Pedrosa (7) completen les set primeres posicions de la llista. Eva Sospedra (8), Miguel González (9), Maria Mercedes Fernández (10), Rachid Bettouy (11), Lucia Fernández (12) i Paloma Trujillo (13) són la resta de noms d'una llista que la tanca com a suplent Carles Morera.

 

Abraham Chirveches2

 

En aquestes eleccions, a Taradell, es trenca el bipartidisme que hi va haver a les últimes eleccions. Es presenten tres partits: Fem Taradell-ERC, Junts per Taradell i PP.