Araceli Garcia, Joan Sala i Sílvia Puntí, als primers llocs de la llista d'Estragués

Junts presenta una llista que combina continuïtat i renovació, amb els quatre regidors que té actualment a l'Ajuntament.

Dimecres, 19/04/2023

Les eleccions municipals del 28 de maig van agafant forma a Taradell i, aquest dimarts, el candidat de Junts a l'alcaldia, Santi Estragués, ha fet públics els noms que l'acompanyaran a la llista. Hi ha pocs canvis en les primeres posicions, però sí que hi ha hagut alguns moviments. Araceli Garcia, que actualment és regidora i ja ho era també amb Lluís Verdaguer, anirà de número 2, ocupant el lloc que ha deixat Edu Morató, que tancarà la llista de suplents. Joan Sala és la principal novetat al tercer lloc, mentre que Sílvia Puntí, que també és regidora, manté la quarta posició.

Llista Junts per Taradell

 

A partir d'aquí, hi ha hagut més moviments i noves incorporacions. Adrià Castells, Irene Morató, Jordi Bosch, Ainoa Morcillo, Xavier Caro, Àngels Fabre, Xavier Codinachs, Pilar Nualart i Xavier Solagran completen la llista. Pel que fa als suplents, hi ha Montse Riera, Jordi Pou, Gemma Puigbò, Jordi Molist, Lidia Bueno i Eduard Morató. En total, una llista de 19 persones, "totes elles implicades amb el poble i amb ganes de seguir lluitant per situar Taradell on es mereix", expliquen en un comunicat.

Junts presenta aquesta candidatura sota el lema "Ara que et veig... Fem-ho Junts!". Asseguren que han tingut en compte diversos criteris per elaborar-la: "gent propera, gent amb sentit comú i compromís, gent amb passió i gent amb valors". Una llista cremallera en quant a paritat, "de gent de diferents edats, ja que creiem en una aposta clara per la joventut d'aquest poble, que són el futur i per als quals hem de dissenyar el llarg termini d'aquesta vila, però també apostem per la mirada sabia i llaurada de la gent més gran". Defensen que el seu objectiu principal és "la gestió propera i eficient": "No us direm el que no som, no us direm el que no creiem, no us prometrem el que no farem, venim a parlar-vos amb sinceritat", asseguren.