Mercè Cabanas fa una llista continuista amb Joan Canó i Míriam Martínez de números 2 i 3

Adrià Serrarols és la gran novetat als primers llocs de la llista de FEM Taradell. Lluís Rodríguez i Lleïr Pladevall no continuen, i Berta Camprubí va de suplent.

Dijous, 13/04/2023

FEM Taradell - ERC ha fet públic aquest dijous la llista de noms de les persones que acompanyaran Mercè Cabanas a les eleccions municipals del 28 de maig. Es tracta d'una llista continuista ja que dels 9 regidors actuals, 6 acompanyaran a Cabanas a les primeres posicions.

Joan Canó seguirà sent el número 2 de Cabanas mentre que el tercer lloc és per a Míriam Martínez, que fa quatre anys anava de número 8. Núria Arau passa a ocupar la quarta posició mentre que en el cinquè lloc s'hi troba la primera novetat, l'entrada d'Adrià Serrarols. Lídia Alonso ocuparà el sisè lloc mentre que Toni Pérez, tal com fa quatre anys, anirà de número 7.

A partir d'aquí, la resta són novetats. Montse Font, Josep Casals, Anna Freixas, Joan Brussosa, Agustina Peñalba i Carles Verdés són la resta de persones que completen una llista que tindrà, a més a més, cinc suplents, entre ells, Berta Camprubí, actual regidora de Festes i Entitats i que és una de les tres baixes de l'actual equip de govern. La resta de suplents són Miquel Codony, Ester Parés, Ramon Baulenas i Imma Sala. 

FEM Taradell 2023

A banda de Camprubí, les principals absències de la llista són Lluís Rodríguez, actual regidor d'Esports i Seguretat, i Lleïr Pladevall, regidor d'Ensenyament i Participació, que fa quatre anys anaven en els llocs 4 i 9, respectivament. 

En un comunicat, l'actual alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, agraeix "efusivament la competència, dedicació i esforç que han esmerçat durant aquest mandat les nou regidores i regidors que sota les sigles d'ERC han arrelat un projecte nou a l'Ajuntament de Taradell".

Pel que fa a la llista que presenta FEM Taradell per aquest 28 de maig, Cabanas comenta que “és una llista heterogènia, buscant persones de diferents àmbits, honestes i implicades socialment en el poble, amb disponibilitat de temps, capacitat de treball i de reflexió en equip. No som els més experts, però amb seny, dedicació i consens podem fer molt”. Tothom comparteix la idea de “preservar els valors genuïns d'un poble com Taradell, autèntic, no d'aparador, on la convivència, l'harmonia, la tranquil·litat, el diàleg i la cooperació siguin la norma. Cal agrair el compromís, implicació i la diversitat d'edats i perfils que s'ha aconseguit” amb aquest equip.

I apunta alguns dels punts que guiaran l'equip humà que conforma aquesta llista:

 • El poble el fem tots, encara que hi hagi discrepàncies entre nosaltres.
 • Respectem les persones i la seva dignitat.
 • Si algú se sent ofès cal demanar disculpes.
 • Som gent positiva, no escampem rumors ni entrem en xafarderies.
 • La sinceritat sempre, no enganyem ni ens excusem en els altres.
 • Som persones actives i perquè actuem, també ens podem equivocar.
 • L'empatia és bàsica: ens posem al lloc de l'altre, que és qui té problemes.
 • Ens mou la generositat: mirem més enllà de nosaltres.
 • Agraïm el que poble ens ha donat i volem fer-hi la vida més fàcil.
 • Estimem amb passió Taradell i el seu entorn; i ens involucrem!

La llista completa de FEM Taradell - ERC és aquesta:

 1. Mercè Cabanas
 2. Joan Canó
 3. Míriam Martínez
 4. Núria Arau
 5. Adrià Serrarols
 6. Lídia Alonso
 7. Toni Pérez
 8. Montse Font
 9. Josep Casals
 10. Anna Freixas
 11. Joan Brussosa
 12. Agustina Peñalba
 13. Carles Verdés

Suplents:

 1. Berta Camprubí
 2. Miquel Codony
 3. Ester Parés
 4. Ramon Baulenas
 5. Imma Sala