FOTOS. Les entitats de Taradell aporten 3.000 euros a La Marató de TV3

Aquest dimecres al vespre, es va fer un acte per desestigmatitzar la salut mental.

La sala gran de Can Costa va acollir, aquest dimecres al vespre, l'acte anual de Taradell amb La Marató de TV3 per anunciar la recaptació que han fet les entitats del poble durant els últims mesos. En total, han aportat gairebé 3.000 euros al programa solidari. Uns diners que ara es destinaran a la investigació sobre la salut mental.

Les entitats que han recollit diners són: Som Dones, l'Associació de Veïns de La Roca, la Coral Arpa, la Biblioteca, l'Escola de Música, el Centre Excursionista, l'escola Les Pinediques, el col·legi Sant Genís i Santa Agnès i la seva AFA, i l'Institut i l'AFA del centre.

L'acte, organitzat per la Regidoria de Benestar Social, va començar amb una taula rodona. Sota el títol “Malestar emocional: afecta tothom?”, hi van intervenir Josep Manuel Santos, psicòleg del Consorci Hospitalari de Vic i Osonament; Anna Ribas, directora de l'Àrea Bàsica de Salut de Santa Eugènia de Berga, i Rosa Rubio, voluntària activista d'Osonament. Tots tres van ajudar a donar eines per combatre l'estigma que encara hi ha sobre els problemes de salut mental.

Fotos i/o vídeos relacionats

Taradell per la Marató (1)Taradell per la Marató (2)Taradell per la Marató (3)Taradell per la Marató (4)Taradell per la Marató (5)Taradell per la Marató (6)Taradell per la Marató (7)Taradell per la Marató (8)

Enllaços relacionats