Taradell comença a recaptar diners per a La Marató de TV3

Aquest any, la cita solidària està dedicada a la salut mental.

Dilluns, 13/12/2021

La Marató Sant Genís Fira Santa Llúcia

Un any més, Taradell mostra la seva cara més solidària coincidint amb La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la salut mental. Aquest diumenge, alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès van instal·lar una parada a la Fira de Santa Llúcia, amb manualitats fetes per ells mateixos. Gràcies a la voluntat aportada pels visitants a la fira, van aconseguir recaptar gairebé 906 euros. En un comunicat, el centre vol enviar un missatge d'agraïment: "Mil gràcies a tots per ajudar-nos a educar als infants mostrant-los la solidaritat de tot un poble".

La Marató Sant Genís Fira Santa Llúcia

També l'Associació de Famílies de l'Institut ha començat una campanya a favor de La Marató, amb la venda de fruita, fruits secs, bastonets, aigües, sucs de fruita, batuts, llet... El preu d'aquests productes va del mig euro a l'euro i es poden comprar fins a finals de gener en una parada que es fa al pati del centre, complint totes les mesures sanitàries. Els alumnes de primer i segon de Batxillerat són els encarregats de portar la parada a l'hora del pati.

Finalment, la tradicional tómbola de l'associació d'Osona contra el Càncer a Taradell va recaptar més de 7.000 euros a la Fira de Santa Llúcia.

De cara a la festa major, es farà un acte final on es farà el recompte dels diners recaptats per les diverses entitats i associacions per a La Marató de TV3.