Es convoca la 19a edició del Premi Literari Solstici

Aquest any, com a novetat, les obres s'hauran de presentar en format digital.

Diumenge, 09/05/2021

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font, juntament amb la Comissió Premi Solstici, ja ha convocat la dinovena edició del Premi Literari Solstici de Taradell. La principal novetat d'enguany és que les obres s'hauran de presentar en format digital a través d'una formulari que es pot trobar en aquest enllaç. Les obres es podran presentar fins al 25 de juny. 

S'hi podran presentar treballs en prosa i en posia, de tema lliure i, com en la passada edició, hi haurà tres categories: l'A, fins a 12 anys fets al llarg del 2021; la B, a partir de 13 anys i fins a 17 anys fets al llarg del 2021, i la categoria C, a partir de 18 anys fets al llarg del 2021.

El jurat estarà format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Aniol Florensa i Tort, Montse Morcillo i Vivet, Antoni Pladevall i Arumí, Marta Ramírez i Baró, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González, Lluís Rovira i Masnou, i Aleix Solà i Pascual. La proclamació del veredicte i el lliurament de premis serà el dissabte 25 de setembre a les 12 del migdia a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. 

Bases del premi.

Solstici 2021 adaptat

twitter