Diumenge, Concurs de Crits i Xiulets i concert amb Xavi Sarrià

Serà a partir de les 10 del vespre a l'esplanada que hi ha davant de l'EAS.

Diumenge, 21/08/2022

Després de l'èxit dels dos últims anys, aquesta festa major Ràdio Taradell tornarà a premiar a aquelles persones que tinguin la millor caixa toràcica per fer uns bons crits i aquelles persones que disposin d'habilitats labials per xiular amb prou força sense que l'aire s'escapi de forma incontrolable. Es tracta de la tercera edició del Concurs de Crits i Xiulets, després que l'emissora el recuperés l'any 2020 en el marc de la festa major. Aquesta activitat ja es va fer entre els anys 1993 i 2000, organitzada pel Consell de Joventut, i Ràdio Taradell el va recuperar l'any 2007 en una activitat del cicle "Juliols a la fresca".

Concurs de Crits i Xiulets 2021 (15)

Aquest cop, la cita serà diumenge al vespre a l'espai que hi ha davant de l'EAS a partir de les 10. Hi haurà premis per al crit més fort i el més original i també per al xiulet més fort i el més original. Les inscripcions per participar en el concurs es faran al mateix espai una hora abans (a partir de les 9 del vespre). L'any passat, hi van participar una quarantena de persones.

Concert de Xavi Sarrià

Un cop acabi el concurs, a la mateixa zona, hi haurà un concert de Xavi Sarrià, excomponent del grup Obrint Pas. Després del comiat del grup el 2014, Sarrià va publicar el seu àlbum Amb l'esperança entre les dents, un treball en què demostra que la seva capacitat per combinar emotivitat, compromís i personalitat romanen intactes. El 2020 Sarrià signava No s'apaguen les estreles, tema central de la banda sonora de la pel·lícula La mort de Guillem i encetava així un procés compositiu que l'ha dut a publicar el seu nou disc Causa aquest any.

Xavi Sarrià

En directe, Xavi Sarrià capitaneja una potent banda elèctrica que combina a la perfecció i de manera única i especial diferents gèneres que van del reggae a l'ska, passant per l'hardcore, el rock i la millor tradició valenciana.