Aquesta setmana, comença la festa major de la normalitat i amb novetats per al jovent

Una de les principals novetats és la recuperació del pavelló per la Festa Jove, que inclou un concurs de bandes i artistes emergents.

Ràdio Taradell manté el Concurs de Crits i Xiulets, que es tancarà amb un concert de Xavi Sarrià.

Divendres, també es projectarà un documental sobre l'oci nocturn a Taradell els anys 70.

Dimecres, 17/08/2022

EN AQUEST ENLLAÇ podeu consultar tots els actes de festa major.

Aquesta setmana (en concret, dimecres) comença la festa major de Taradell, que serà una de les més llargues dels últims anys, ja que acabarà el diumenge 28 d'agost. Per tant, durarà dotze dies. Una festa major que estarà marcada per la recuperació d'espais que no s'havien fet servir en les dues edicions anteriors arran de la pandèmia. Aquest cop, doncs, no hi haurà restriccions, la qual cosa ha permès, per exemple, que la Festa Jove, del Consell de Joventut, torni al pavelló, amb tres nits de concerts. La Festa Jove arrencarà dijous amb el Birracrucis. Una altra novetat destacada és l'organització d'un concurs de bandes i artistes emergents, que es farà divendres a la nit.

 

 

 

 

La festa major, però, arrencarà dimecres al vespre amb el pregó de la doctora Marta Serrarols i la proclamació de la nova pubilla, i amb la recuperació del correfoc.

Com a actes destacats, aquest divendres al vespre, el Grup de Recerca Local presentarà un documental sobre l'oci nocturn a Taradell durant els anys 70.

298761219 5131283000314577 7768384291548471204 n

També hi ha dos concerts destacats: el de Sara Roy dimarts 23 al vespre i el de Xavi Sarrià (excomponent d'Obrint Pas) el diumenge 21, just després del Concurs de Crits i Xiulets organitzat per Ràdio Taradell.

Xavi Sarrià

Sara Roy

Pel que fa a la Festa d'en Toca-sons arriba a la 30a edició. Per això, han renovat la caminada teatralitzada del dia 22, hi haurà una gimcana bandolera el dia 24 i la festa del 25 promet canvis.

Toca sons 2021 (52)

La mostra d'artistes locals, la Cronodipòsit, el sopar de pagès, les sardanes vermut, les sardanes berenar, l'Envelat o altres activitats musicals i esportives completen el programa de festa major d'aquest any.

Com és habitual, Ràdio Taradell retransmetrà en directe l'acte del pregó i el dia 25 al matí farà un programa especial en directe des del Mercat del Segle XVII.