Taradell recapta més de 8.600 euros per a La Marató de TV3

La Maga Game, Guillem Soler, Tastet de Gospel i alumnes de l'Escola de Música i de l'EAS Taradell protagonitzen el festival que ha tancat la campanya solidària.

Diumenge, 19/01/2020

El festival Taradell amb La Marató de TV3, que s'ha fet aquest diumenge a la tarda a Can Costa, ha fet el recompte final de les activitats que s'han organitzat al poble amb motiu del programa solidari, dedicat aquest any a les malalties minoritàries. En total, el municipi aportarà 8.604,93 euros per a la investigació d'aquestes patologies, que afecten 400.000 persones a tot Catalunya. Aquesta quantitat d'euros és la suma total de les aportacions que han fet entitats i escoles a partir de l'organització de diversos actes durant els últims mesos. Una recaptació que s'afegeix a les donacions particulars que van fer els taradellencs el dia de La Marató i que es poden seguir fent fins a finals de març.

Taradell amb La Marató 2020 (7)

 

L'Associació de Veïns de la Roca, Som Dones, el Centre Excursionista, la Plaça del Sol, el Xocolater de Taradell, l'Agrupació Sardanista, el CP Taradell, l'Escola de Música, el Col·legi Sant Genís i Santa Aganès i l'Ampa, Taradell contra el Càncer, la Fundació Vilademany, l'Escola Les Pinediques, la UD Taradell, la Penya Barcelonista, la Coral l'Arpa, els Tonis, la Biblioteca, l'Agrupació de Botiguers, l'Associació de Jubilats, l'Escola d'Arts l'Arpa, l'Escola Bressol La Xarranca i l'Ampa, l'Ampa de l'INS Taradell, els Geganters, l'Esbart Sant Genís, Taradell.com i Ràdio Taradell són les entitats que han participat en la campanya i que, en l'acte, han fet la seva aportació en un marcador que anava creixent a mesura que avançava la tarda.

Taradell amb La Marató 2020 (1)

 

Un festival que s'ha combinat amb la màgia de la Maga Game, la música del Grup de Combo de l'Escola de Música, de Guillem Soler i de Tastet de Gospel, i l'exhibició d'alumnes de zumba de l'EAS Taradell.

Taradell amb La Marató 2020 (3)

 

A més, durant l'acte, el presentador, Marc Güell, ha llegit un missatge de la família Ricart-Roca per agrair "immensament" les mostres de suport que han rebut els últims anys en la lluita contra l'X-ALD. També la regidora de Benestar Social, Lídia Alonso, ha dit que "tots portem aquests tres angelets [en referència a l'Arnau, l'Aniol i en Marcel] al cor" i ha recordat que, al poble, hi ha més casos de malalties minoritàries. Finalment, la regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, ha agraït la col·laboració i la solidaritat de tothom. Les dues regidores ho han dit abans de l'última actualització del marcador, en què s'hi han sumat els 1.062 euros recaptats durant el festival.

Taradell amb La Marató 2020 (8)

Taradell amb La Marató 2020 (5)

 

Quim Masferrer, el presentador de La Marató de TV3 el passat 15 de desembre, tampoc s'ha volgut perdre l'acte. A més de dir allò de "gent de Taradell, sou molt bona gent", ha dit que estan "molt contents que encara es facin coses per a La Marató".

Recursos i informació relacionada

Enllaços

twitter