Rifà Llar i el Forn Sant Sebastià, els millors aparadors del Carnaval 2021

El jurat i l'organització feliciten tots els establiments que han participat a la iniciativa.

Dissabte, 20/02/2021

Concurs d\'Aparadors Carnaval 21 32

 

El concurs d'aparadors del Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell amb el suport de l'Ajuntament, l'escola d'arts L'Arpa i l'ABT, ja té guanyadors. Rifà Llar, al passeig Domènec Sert, s'ha situat com l'establiment amb el millor aparador, segons el jurat.

N'han destacat la seva elegància, harmonia i inspiració veneciana per crear un espai que lliga molt bé la decoració de l'aparador amb les tres màscares aportades per L'Arpa. Lluir aquestes màscares era una condició indispensable per participar al concurs.

Concurs d\'Aparadors Carnaval 21 28

 

D'altra banda, el jurat també ha decidit concedir un accèssit a l'originalitat al Forn Sant Sebastià, molt a prop de Rifà Llar, per haver creat un aparador original, creatiu i amb molt esperit de Carnaval, convertint els pans que elaboren al forn en un pintors ben divertits. 

Els propers dies, els dos comerços rebran un trofeu que els acreditarà com a guanyadors del concurs d'aquest Carnaval.

Concurs d\'Aparadors Carnaval 21 23

 

El jurat, que va visitar els aparadors aquest divendres a la tarda, també vol destacar l'esforç, la feina feta i la creativitat en altres aparadors com ara el de La Barberia de la Gemma, el de la perruqueria Sole, el de Moda Sellés o el d'Esports Autonell. L'organització i el jurat agraeixen la participació de totes les botigues que s'han apuntat a la iniciativa, i esperen que aquests premis estimulin la participació de cara als propers anys.

El jurat estava format per les professores de L'Arpa Rita Sañé, Paquita Clot i Clara Bosch; Rubén Morcillo, de la colla carrossaire Els Troneres, i Bet Ricart i Marc Güell, en representació de Ràdio Taradell.

Concurs d\'Aparadors Carnaval 21 6