Ja tenim el cartell del concurs de balcons, finestres i aparadors d'aquest Carnaval

Qui vulgui participar al concurs s'ha d'apuntar abans de dissabte al migdia.

Divendres, 12/02/2021

Cartell Carnaval 2021

 

L'alumna de l'escola d'arts L'Arpa de Taradell Ariadna Lozano és l'autora del cartell del Carnaval 2021. Un dibuix que recrea el rei Carnestoltes serveix, aquest any, per promocionar el concurs Guarneix el teu balcó, finestra o aparador!. En aquest concurs, promogut per Ràdio Taradell, conjuntament amb l'Ajuntament, l'escola L'Arpa i l'Associació de Botiguers de Taradell, es proposa als veïns del poble que s'animin a decorar el seu balcó o finestra.

La temàtica és lliure, amb l'objectiu de posar una mica de color als carrers del poble sense moure's de casa. En el cas dels aparadors, els participants són els 30 establiments que rebran una màscara elaboradora per l'escola L'Arpa.

Dissabte a la tarda, que és el dia que s'hauria de fer la gran rua de Carnaval, un jurat format per representants de les colles que van guanyar el Carnaval de l'any passat, de Ràdio Taradell, de l'escola L'Arpa i la regidora de Festes i Entitats, Berta Camprubí, recorreran els carrers del poble per escollir els millors balcons i finestres. En el cas dels aparadors, el jurat hi passarà divendres a la tarda.

És important que els participants s'inscriguin enviant un correu a rtaradell@gmail.com, indicant l'adreça del balcó o finestra. Hi ha temps de fer-ho fins dissabte al migdia.

Cartell Carnaval 21

 

En total, es lliuraran tres premis: dos (valorats en 50 euros cadascun per gastar als comerços de l'ABT) premiaran els millors balcons i/o finestres, i un tercer premi distingirà el millor aparador, amb un trofeu. Els guanyadors s'anunciaran el mateix dissabte a la tarda a través d'un programa especial des dels estudis de Ràdio Taradell.

D'altra banda, aquestes dies, el Reietó i el Rei Carnestoltes també fan aparicions virtuals per avisar que, malgrat tot, el Carnaval és ben viu. La setmana passada, ja ens va enviar el seu missatge el Reietó.