Ràdio Taradell enceta temporada amb nous programes musicals i de contingut local

És una de les temporades amb més estrenes dels últims anys.

Dilluns, 19/10/2020

Des de fa unes setmanes, està en marxa la nova temporada de Ràdio Taradell. És la temporada del seu 38è aniversari, que se celebrarà el 23 d'abril. Un nou curs radiofònic que arriba marcat per l'estrena de nous programes i amb una aposta molt clara pels continguts locals.

Més continguts locals

Taradell al dia

 

El programa informatiu Taradell al dia (dijous, 21h, i dissabtes, 14h), que recull tot el que passa al municipi amb Joan Puig, Laia Miralpeix i Marc Güell, és una de les principals novetats de la temporada, així com el magazín juvenil Fora d'hores (diumenges, 16h), que va a càrrec dels joves del centre residencial d'acció educativa La Serra.

Programa Fora d'hores

Entrevista Mercè Cabanas

 

Dos nous espais que se sumen al programa sobre política municipal, Precs i preguntes (dijous, 20h); al Visc(a) Taradell (dimecres, 21h), que per segon any segueix descobrint els nous veïns de Taradell i els taradellencs que ara viuen fora, i als magazíns L'alternatiu (dimecres, 20h), Déu n'hi do (dissabtes, 10h) amb en Richard, Dissabte al migdia (dissabtes, 12h) i el programa periòdic sobre dones i el món rural La falguera (dissabtes, 12h).

L'alternatiu

Visca Taradell

Dissabte al migdia

Equip Richard

 

Periòdicament també continua el programa en anglès d'alumnes de l'Institut de Taradell, Instinews, i el programa d'alumnes de cicle superior de Les Pinediques, L'esquitx. El Random Boyice (ara els dissabtes a la nit) continua sent el programa més irreverent de la ràdio, en què els seus locutors no es mosseguen la llengua.

Aleix Castells i Roger Isern hoquei

 

A nivell esportiu, una temporada més Aleix Castells i Roger Isern assumeixen les retransmissions en directe dels partits del CP Taradell a la màxima categoria de l'hoquei, l'OK Lliga. A més, tots dos locutors formen part del programa esportiu La prèvia (divendres, 23h), produït per alumnes de la UVic. Els dilluns (21.30h) també continua un altre clàssic de Ràdio Taradell com és la tertúlia (sobretot, del Barça) Mitja part.

Mitja part

 

Novetats musicals

Albert Soler

Enric Sala

 

L'altra pota important de la nova temporada és la música, amb novetats importants. Rubén Morcillo condueix tots els dilluns a les 8 del vespre un programa remember que es diu Els anys passen. Albert Soler ha transformat les nits de dijous (22h) en nits de música experimental i els seus derivats a Ultravolt, i Enric Sala se centra en el dub i el reggae a Dub&tatiu (diumenges, 17h).

Ivo Domínguez

 

Hi ha dues novetats més. Properament s'estrenarà Parlem de vinils, parlem de música, amb Ivo Domínguez, els divendres a dos quarts de 9 del vespre. I els divendres, a les 12 de la nit, arriba el dj Llop, que ens porta El cau del Llop. Ràdio Taradell, en col·laboració amb Ràdio Manlleu i Ràdio Castellterçol, també recupera la llista d'èxits. Ara es diu Passem llista, amb Ester Torrents i Cristian Parras, i s'emet els dissabtes a les 4 de la tarda. 

Passem llista

 

La programació musical es completa amb altres clàssics com són el No n'hi ha prou (de dilluns a divendres a les 14h), el Distroxion, d'Albert Aguilera, que ara s'emet els dimarts a les 9 del vespre; el Frecuencia tropical (divendres, 19h), el Hot dance 80 (divendres, 22h), el Zona rock (dissabtes, 15h) i Retalls amb Francesc Orra (diumenges, 10h).

Zona rock

Distroxion

Retalls

Hot dance 80

 

El programa d'astrologia 432 HZ, produït per Ràdio Castellterçol, també estrena horari i ara s'emet els dimecres a les 10 del vespre. També es mantenen espais de producció externa com El club del country (dimarts, 22h), Fes ta festa (dissabtes, 8h), Ball matinal (dissabtes, 9h), El technodrom (dissabtes, 23h), Coblejant (diumenges, 9h), Cocodril Club (diumenges, 12h), Ruta 66 (diumenges, 15h) i Demésenllà (diumenges, 21h). També s'ha estrenat un programa sobre medi ambient, Món sostenible, que s'emet els diumenges a les 8 del matí. A més, s'emeten petites càpsules sobre sèries, estrenes de cinema i nutrició, entre d'altres.

En directe des d'on calgui

A més de la programació regular, Ràdio Taradell seguirà aposant per treure els micròfons al carrer i fer programes especials, com ha demostrat els últims anys i també durant la pandèmia del coronavirus. La Festa dels Tonis és la cita més propera que té pendent i cada mes es transmeten en directe els plens de l'Ajuntament. També emetrà, una temporada més, El Concurs de Reis el proper 6 de gener.

Concurs de Reis 2020 (2)

twitter