Ràdio Taradell celebrarà el 40è aniversari amb un gran dinar el 22 d'abril

Els tiquets ja es poden comprar al Bar de Can Costa.

Dilluns, 27/03/2023

El 22 d'abril serà el dia central de la celebració dels 40 anys de Ràdio Taradell. A més del concert de l'Orquestra Di-versiones, obert a tothom, que es farà a la nit al pavelló, l'emissora organitza un dinar de celebració, obert a totes les persones que han format part de la història de la ràdio. Es farà a Can Costa a partir de les 2 del migdia.

Per tal que la convocatòria arribi a tothom, s'ha començat una crida a col·laboradors i excol·laboradors de Ràdio Taradell que vulguin assistir al dinar. El menú consistirà en una arrossada, llom i botifarra amb patates xips i les postres aniran a càrrec del Xocolater de Taradell. Els tiquets, a 20 euros, es poden comprar al Bar de Can Costa fins al 14 d'abril. També hi ha opció infantil, per a nens i nenes de 3 a 11 anys, que consistirà en pasta, escalopa amb patates i postres. En aquest cas, el preu del tiquet és de 12 euros.

Després del dinar, hi haurà sorpreses i actuacions musicals a Can Costa amb els grups locals The Fat Fingers i Pubers

Ràdio Taradell espera reunir al màxim de gent possible i que sigui una jornada de retrobament i de records.

MATERIAL ANTIC

A més, coincidint amb aquest aniversari, també es fa una crida a qui tingui material antic relacionat amb Ràdio Taradell (àudios, programes, fotos, cartells...). Es pot portar físicament a la Biblioteca o enviar-lo a radio@taradell.cat. Es vol ampliar l'arxiu de l'emissora i fer-lo públic.

cartell dinar40anys ok

 

twitter