ENTRADES EXHAURIDES. El 22 d'abril, concert de l'Orquestra Di-versiones pels 40 anys de Ràdio Taradell

Més avall us podeu descarregar l'autorització per a menors de 16 anys.

Dissabte, 22/04/2023

Orquestra Di-versiones

 

Ràdio Taradell celebrarà de la millor manera el seu 40è aniversari. El dissabte 22 d'abril, l'Orquestra Di-versiones obrirà la gira 2023-24 en un concert al pavelló d'El Pujoló de Taradell, sota l'organització de la ràdio municipal i el suport de l'Ajuntament. A partir de les 11 de la nit, el famós grup de versions omplirà de ritme el recinte taradellenc, amb una actuació de dues hores i on portaran cançons noves. Tot seguit, l'espectacle continuarà amb el xou complet d'Animal DJ. Tant l'Orquestra Di-versiones com Animal DJ tenen les arrels a les comarques de Girona.

 

 

 

Les entrades s'han posat a la venda aquesta setmana a 13 euros i el mateix dia del concert es podran comprar a taquilla per 15 euros. Anticipadament, es poden aconseguir al Bar de Can Costa i a Can Vilaró, de Taradell, i també a Pikment i La Marmota, de Vic. L'accés al pavelló serà a partir de 16 anys. Els menors de 16 hauran d'anar acompanyats d'un major, que haurà d'omplir un formulari d'autorització.

No és la primera vegada que Ràdio Taradell organitza un concert pel seu aniversari. Per exemple, fa deu anys, per celebrar els 30 anys, Oques Grasses va ser el grup protagonista. Des de l'emissora, estan molt contents de poder organitzar un concert com el de Di-versiones pel nombrós públic que mouen. Les seves cançons formen part de la història de la ràdio.

Ràdio Taradell va néixer el dia de Sant Jordi de 1983 i el concert és una de les activitats que s'organitzarà aquest any amb motiu dels 40 anys.

DiVersiones cartell xarxes i web