Tot a punt pel tercer Premi Anastasi Aranda al millor treball de recerca de Batxillerat

Els treballs es podran presentar de l'1 de maig al 15 de juny. 

Dilluns, 05/12/2022

Per tercer any consecutiu, els ajuntaments de Taradell, Santa Eugènia de Berga, El Brull, Seva i Viladrau convoquen conjuntament el Premi Anastasi Aranda. En aquesta tercera edició es premiarà el millor treball de recerca fet durant el curs 2021-2022.

Les bases de la convocatòria d'enguany les trobareu adjuntes en aquesta notícia. El termini de presentació dels treballs és de l'1 de maig al 15 de juny 2022, a través del correu electrònic taradell@taradell.cat. El jurat estarà format per Maica Bernal, Laia Bosch, Oriol Casellas, Albert Sangrà i Dolors Solà.

El lliurament del premi, dotat amb 1.200 €, es realitzarà en un acte públic que se celebrarà a la tardor. El dia, el lloc i l'hora s'anunciaran més endavant.

La primera edició la va guanyar Marc Oriol amb 'Ones gravitacionals. Mirada al passat per conèixer el futur'. 

La segona edició la va guanyar Clàudia Pallarols, amb el treball 'Estudi del grau d'automedicació a la població de Taradell'.

El guardó recorda la figura del qui va ser mestre de la vila de Taradell del 1933 fins al 1939, quan va ser denunciat, pres i jutjat per un Consell de Guerra que el va condemnar a 15 anys de presó i va ser donat de baixa com a mestre nacional.

3r Premi Anastasi Aranda (2)PNG

 

twitter