Xavier Serra, Maria Julià i Gerard Paredes guanyen el 8è concurs fotogràfic Memorial Lluís Tuneu

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc aquest divendres al vespre i també s'aprofitarà per fer l'homenatge del Moment de Treva de la festa d'aquest any.

Divendres, 30/10/2020

Aquest divendres, en un acte a Can Costa, es farà el lliurament de premis del 8è Concurs de Fotografia Memorial Lluís Tuneu. Els guanyadors de la categoria d'Instagram ja es van fer públics fa unes setmanes i, ara, s'han anunciat els tres premis de la categoria principal.

El primer premi se l'emporta la foto Artesà cadiraire, de Xavier Serra, de Manlleu.

Memorial Lluís Tuneu
Memorial Lluís Tuneu

 

El segon premi és per la foto anomenada Mans treballadores, de Maria Julià i, el tercer premi és per la foto Un bon discurs, de Gerard Paredes. Uns premiats que se sumen a Jordi Morató i Bet Comas, que s'han imposat en la categoria d'Instagram.

Memorial Lluís Tuneu

 

En total, es van presentar 17 fotografies al concurs fotogràfic i un centenar al concurs d'Instagram. Tot i no ser un any normal i valorant la situació sanitària actual, l'entitat organitzadora valora "molt positivament" la participació. El jurat estava format per Marta Ramírez, d'InstaOsona; Pep Bosch, de l'Arxiu Fotogràfic de Taradell, i, Joan Puig, membre de la Junta d'en Toca-Sons.

L'entrega de premis es farà aquest divendres, a 2/4 de 9 del vespre, a la Sala Gran del Centre Cultural Costa i Font coincidint amb la inauguració de l'exposició de les fotografies presentades, que es podrà veure al vestíbul de l'equipament fins al 17 de novembre.

Homenatge a la Residència i el CAP

Aprofitant la inauguració de l'exposició, la junta de la festa ha cregut convenient celebrar el moment de treva, que aquest any no es va poder fer perquè l'acte principal d'en Toca-sons es va suspendre. Aquest any, la junta tenia la voluntat d'homenatjar a dues entitats o institucions del municipi que en els darrers mesos estant lluitant contra la pandèmia: la Fundació Vilademany i el dispensari municipal. Aquest divendres, se'ls farà un reconeixement a Can Costa.

Recursos i informació relacionada

twitter