Jordi Morató i Bet Comas guanyen el concurs d'Instagram d'en Toca-sons

Les seves fotos formaran part de l'exposició del Memorial Lluís Tuneu a partir del 30 d'octubre.

Dimecres, 07/10/2020
Toca-sons Instagram

 

La setena edició del concurs d'Instagram de la Festa d'en Toca-sons, inclòs dins del Memorial Lluís Tuneu, ja té guanyadors. Jordi Morató (@jmoratocasassas a Instagram) ha estat doblement distingit, ja que rebrà el primer premi del concurs i, a més, una altra foto seva servirà com a imatge del cartell de la festa de l'any que ve. Bet Comas (@betcomas) és l'autora de la segona foto premiada.

Toca-sons Instagram
Toca-sons Instagram

 

Com a premi, Morató podrà gaudir d'un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. També rebrà un trofeu del Memorial Lluís Tuneu i les dues fotos premiades s'exposaran a Can Costa a partir del dia 30. Comas també rebrà un trofeu i la seva foto formarà part de l'exposició.

A més, en aquesta exposició, que s'inaugurarà el dia 30 a les 9 del vespre, s'hi podran veure altres fotos finalistes del concurs d'Instagram, conjuntament amb altres imatges que s'han presentat al concurs fotogràfic de la festa. El jurat, format per Joan Puig (en nom de l'organització de la festa), Marta Ramírez (en representació d'InstaOsona) i Pep Bosch (de l'Arxiu Fotogràfic), es va reunir dissabte passat per decidir el veredicte.

Aquest any, la participació ha estat més baixa, ja que amb la suspensió del principal acte d'en Toca-sons, el concurs va quedar limitat a la caminada teatralitzada i al Mercat del Segle XVII. Aquest any, calia etiquetar amb #tocasonsconfinat i #instaosona.

twitter