Taradell commemorarà la Diada Nacional de Catalunya

La periodista Diana Coromines serà la protagonista de l'acte institucional de dissabte.

Dissabte, 11/09/2021

Un any més, Taradell commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional, organitzat per l'Ajuntament, que es farà just davant de l'Església de Sant Genís. Serà aquest dissabte, dia 11, a partir de dos quarts de 12 del migdia, i tindrà la participació de la periodista Diana Coromines, l'alcaldessa Mercè Cabanas i els regidors. A més, l'acte anirà acompanyat de música i dansa, textos, poesia i la lectura del manifest conjunt de les forces i organitzacions polítiques de Taradell.

diana corominas

Diana Coromines és periodista, traductora, editora i diplomàtica. És editora de BonPort, una editorial de llibres digitals, i publica regularment a la revista cultural Núvol i a Racó Català. Coromines també ha treballat a l'administració pública com a tècnica d'assumptes públics de la delegació del govern de la Generalitat a Dinamarca i els països nòrdics, i tècnica al Diplocat, càrrec del qual va ser acomiadada per l'aplicació de l'article 155 a Catalunya i el tancament de les delegacions de la Generalitat a l'estranger l'any 2017.

Posteriorment, la periodista ha destacat entre els extreballadors de la Generalitat del mandat de Carles Puigdemont per haver criticat públicament les decisions del govern arran de la suspensió dels efectes de la Declaració d'Independència i, en particular, de la seva superior a Copenhaguen, la delegada Francesca Guardiola.

Més actes per la Diada

A més de l'acte institucional, dissabte, coincidint amb la Diada, es farà una jornada de portes obertes a la Torre de Don Carles i al campanar. Es podran visitar d'11 del matí a 2 del migdia.

A més, el poble tindrà representació a la manifestació de l'ANC a Barcelona. Els autocars sortiran de l'Espai 1 d'Octubre a dos quarts de 3 de la tarda. I, un dia abans, divendres, Taradell també participarà amb una columna, en forma de caminada popular, a la Marxa dels Vigatans.

twitter