Es recupera la Marxa dels Vigatans coincidint amb la Diada

Divendres a la tarda, es tornarà a fer la caminada popular que va de Taradell a Vic.

Divendres, 10/09/2021

Marxa dels Vigatans 2019 (8)

Després de la suspensió de l'any passat per la pandèmia, aquest divendres, dia 10, torna la Marxa dels Vigatans, organitzada per Òmnium Cultural Osona, que té la plaça Major de Vic com a escenari principal. Com és habitual, els pobles se sumen a la iniciativa amb l'organització de diverses caminades que culminen a la capital d'Osona.

En el cas de Taradell, la caminada popular fins a Vic, passant per Santa Eugènia de Berga, forma la Columna Francesc Sant Miquel de Mont-rodon. La concentració i inici de la caminada serà a les 5 de la tarda a la plaça de les Eres; la parada a la plaça Major de Santa Eugènia de Berga serà a 2/4 de 7, i l'arribada a Vic als voltants de les 8 del vespre.

A causa de la situació actual, per poder seguir després l'acte central a la plaça major de Vic, convé inscriure's en aquest enllaç

Marxa dels Vigatans 2021

La Marxa dels Vigatans commemora els fets del 1714 i reivindica la necessitat de recuperar les llibertats nacionals, edició rere edició, i passant per diferents propostes i formats escènics, representa també el compromís amb la memòria dels homes i dones que, de forma anònima, van dedicar i dediquen el seu temps a fer créixer el país que volem, sempre millor.

twitter