Ràdio Taradell estrena servei de pòdcast

Tots els programes de producció pròpia i de coproducció queden guardats automàticament a la pàgina web

Dilluns, 25/09/2023

Coincidint amb la nova temporada de Ràdio Taradell, de la qual es pot consultar la programació en aquest enllaç, l'emissora ha fet un pas endavant en l'emissió de ràdio per internet i en el servei de pòdcast. Dos serveis que Ràdio Taradell ha contractat a l'empresa especialitzada Enacast que des de fa temps treballa amb diverses ràdios municipals de tot Catalunya.

Pel que fa al servei de reproducció en línia o de ràdio per internet, s'ha millorat la qualitat de l'emissió i, a més, informa del programa que s'emet en cada moment. Com sempre, aquesta funció es pot trobar a la part superior dreta de la nostra pàgina web.

Captura podcast ràdio

La principal novetat és la posada en marxa del pòdcast de Ràdio Taradell. Fins ara, els programes es penjaven en diverses plataformes com ara Ivoox i els responsables de cada programa eren els encarregats de fer-ho. A partir d'ara, tots els programes de producció pròpia de Ràdio Taradell o de coproducció queden guardats automàticament a la pàgina web i es poden reproduir quan es vulgui.

Es tracta d'un pas endavant molt important que permetrà ampliar l'arxiu de l'emissora. En aquest sentit, es vol aprofitar la posada en marxa d'aquest pòdcast per penjar-hi programes antics i històrics de Ràdio Taradell per tenir centralitzat l'arxiu dels quaranta anys de Ràdio Taradell.

En els últims mesos, aquest servei ha estat en proves i, ara, amb l'inici de la nova temporada, es posa en marxa de manera oficial. Es pot consultar en aquest enllaç. Durant el període de proves, hem comprovat que ja ha acumulat desenes de reproduccions, sobretot dels especials de les eleccions municipals i del programa Com ens guanyem les garrofes? al final de la temporada passada.