Propostes per al jovent, tradició i un homenatge a la revista 'Taradell' per la festa major

A partir de dissabte, s'organitzen tres dies d'activitats, amb un circuit de karts elèctrics com a principal novetat.

Dissabte, 18/01/2020

Taradell ho té tot a punt per la festa major d'hivern, en honor a Sant Sebastià. A partir de dissabte, l'Ajuntament i diverses entitats han organitzat tres dies de propostes. Per dilluns, dia 20, es reserven les activitats més tradicionals, com la xocolatada i el Ball del Ciri, que està d'aniversari, mentre que, durant el cap de setmana, es faran la resta d'actes.

Destaquen un homenatge a la revista Taradell per commemorar els seus 70 anys, amb Mn. Baucells al capdavant, i un circuit de karts elèctrics, que es farà dissabte a la tarda a l'Espai 1 d'Octubre. El programa també inclou el sopar jove, la ruta guiada pel patrimoni taradellenc i l'acte anual del Grup de Recerca Local. Aquest any, l'entitat ha preparat un documental sobre els 70 anys de la Cobla Genisenca. De cara a diumenge, també es farà un festival per acabar de recollir diners per a La Marató de TV3 com a cloenda de les activitats solidàries que s'han fet les últimes setmanes a Taradell.

Tot seguit us deixem el programa detallat.

Dissabte

 • Acte anual del Grup de Recerca de Taradell i presentació del documental sobre la Cobla Genisenca. A les 11h a la Biblioteca. Tot seguit, inauguració d'una exposició sobre els 25 anys del Ball del CiriMés info.

cartell acte Grup de Recerca Local _ Ràdio Taradell

 

 • Acte de commemoració del 70è aniversari de la revista Taradell. A les 16.30h a la Biblioteca. Més info.
 • Derràping de festa major, amb un circuit de karts elèctrics. Dues categories: majors de 13 anys de 16.30 a 18h i majors de 18 de 18 a 20h. A l'Espai 1 d'Octubre.

Derraping 1
Derraping 2

 

 • Sopar Jove de festa major. A la sala 2 de Can Costa a les 20.30h. Preu: 10€.

Sopar Jove _ Ràdio Taradell

 

Diumenge

 • 5a ruta guiada Descobrint el nostre Patrimoni Cultural, amb una ruta fins al Molí dels Sorts. A les 9.30h des de Can Costa. Més info.

Sant_sebastià_2018-7.jpg

 

 • Festival Taradell amb La Marató de TV3, amb la Maga Game, Tastet de Gospel, Guillem Soler i Pep Solà, l'EAS Taradell i el Combo de Joves de l'Escola de Música, entre d'altres entitats. A les 17.30h a Can Costa. Preu: 5€.

La Marató 2019 _ Ràdio Taradell

 

Dilluns - Sant Sebastià

 • Xocolatada popular. A les 10h al carrer de Sant Sebastià (entre la plaça de les Eres i la plaça de Santa Llúcia). Més info.
 • Sortida de la comitiva de pabordes i autoritats acompanyats per la Cobla Genisenca. A les 10.45h a l'Ajuntament.
 • Cercavila de gegants i capgrossos acompanyats per La Sinforosa. A les 11h des de l'Ajuntament.

Cercavila

 

 • Ofici solemne a Sant Sebastià. A les 11h a l'església parroquial de Sant Genís.
 • Inauguració del monument del Ball del Ciri, Ball del Ciri, danses populars i sardanes. A les 12h a la plaça de les Eres. Més info.

Sant_sebastià_2018-22.jpg

 

 • Espectacle infantil Folkids, amb Pep López i Sopars de Duro. A les 17.30h a Can Costa.

Folkids

Acte festa major hivern _ Ràdio Taradell