On es podran comprar llibres i roses aquest Sant Jordi a Taradell?

Iniciatives de L'Estudi, El Guixarot, Mas Casablanca i La Ginesta per vendre llibres i roses.

Dijous, 23/04/2020

Sant JordiTaradell es prepara per viure un Sant Jordi ben diferent, sense parades i sense activitats als carrers, però es vol que la cultura es mantingui ben viva. Per aquesta raó, s'estan promovent diverses iniciatives perquè, dijous, es respiri Sant Jordi i cultura. Per exemple, l'Ajuntament ha convocat un concurs de fotografia o les escoles fan una crida a decorar terrats i balcons.

 

Pel que fa als protagonistes d'aquesta diada del 23 d'abril, els llibres i les roses, també se'n podran trobar, gràcies a diversos establiments del poble.

L'Estudi

La llibreria L'Estudi ha habilitat un número de Whatsapp (638 98 28 60) on es poden encarregar llibres i, dijous, es serviran a l'entrada del local, que es troba al carrer Sant Sebastià.

El Guixarot

El Guixarot no obrirà dijous, però sí que s'ha inscrit al projecte col·laboratiu Llibreries Obertes. Des d'aquest web, es poden encarregar els llibres que es volen, se selecciona la llibreria on es volen recollir i, quan el comerç pugui obrir altra vegada, es podran anar a buscar.

Mas Casablanca

Mas Casablanca també ha preparat diversos paquets de llibres. Si es compren durant aquest confinament es poden llegir en format digital i, quan tornin a obrir, es podran anar a recollir o bé els enviaran a casa.

Totes aquestes opcions se sumen a les vies de distribució de tots els escriptors locals que tenen llibres per aquest Sant Jordi.

La Ginesta

Pel que fa a les roses, La Ginesta, que està situada al passeig Domènec Sert, dijous estarà oberta. Això sí, no es podrà entrar al local, sinó que les roses se serviran a la porta. També es recomana fer les comandes a través del telèfon 679 98 35 87.

De Sant Jordi en vam parlar amb la regidora de Cultura, Míriam Martínez, en el programa T'escoltem aquest dissabte a la tarda. Martínez espera que, de cara al 23 de juliol, es pugui celebrar Sant Jordi. Una celebració que coincidirà amb les activitats del Juliol a la fresca. La regidora defensa fer un "acte de retrobament" quan es pugui recuperar certa normalitat.