El Premi Solstici allarga el termini de presentació de treballs i ajorna el lliurament de premis

Les obres es podran presentar fins al 21 de juny i la proclamació del veredicte serà a la tardor. 

Dilluns, 20/04/2020

Solstici 2020La Comissió del Premi Solstici, juntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, ha acordat allargar el termini de presentació de totes les obres per a la 18a edició del Premi Literari Solstici. D'aquesta manera, i davant la prevenció per la Covid-19, la nova data és el 21 de juny. D'altra banda, la proclamació del veredicte i el lliurament de premis també s'ha posposat i serà, en una data encara per determinar, a la tardor. La resta de bases del concurs són les mateixes.

 

Enguany el Premi Literari Solstici arriba a la majoria d'edat i ho fa amb diverses novetats. Una d'elles és la recuperació de la categoria de Joves, d'entre 13 i 17 anys. D'aquesta manera s'afegeix a la categoria A o Premi Infantil Jordi Capell, obert a nens i nenes fins a 12 anys, i a la C, a partir de 18 anys. Una altra de les novetats és l'augment de la dotació econòmica en la categoria C, amb 500 euros pel primer premi tant de prosa com de poesia i de 300, pels segons premis de les dues modalitats. El premi de les categories A i B serà un lot de llibres pels primers classificats.

També presenta novetats el jurat, amb dues noves incorporacions: Marta Ramírez i Baró i Aniol Florensa i Tort seran els encarregats de decidir el veredicte, juntament amb Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Montse Morcillo i Vivet, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera González i Lluís Rovira Masnou.