Núria Arau és la nova consellera comarcal de Cultura

La regidora taradellenca ha assumit les competències comarcals de Cultura i Arxiu.

Dimarts, 30/07/2019

Constitució Nou Ajuntament (26)

 

Després de la constitució i de nomenar el nou president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Carles Rodríguez, l'ens ha fet un pas més. En el ple de la setmana passada, va nomenar els vicepresidents i els consellers amb delegació, càrrecs que s'han repartit Esquerra, Junts per Catalunya i Independents d'Osona després de l'acord de constitució. Així, la regidora taradellenca Núria Arau (ERC) ha assumit les competències de Cultura i Arxiu.

Amb el nou cartipàs, ha quedat establerta tota l'organització comarcal. D'aquesta manera, Arau, com a consellera comarcal, forma part de la comissió informativa de serveis a les persones, del Consell Assessor de Sant Pere de Casserres, del Consell Assessor en matèria de Joventut d'Osona, de la Fundació Privada del Festival Internacional de Música de Cantonigròs i del Consorci per a la Normalització Lingüística, i presideix el Consell Assessor en matèria de museus d'Osona.

En el ple del Consell Comarcal també es van acordar les retribucions. En el cas d'Arau, rebrà un import màxim anual d'11.000 euros per un 13% de dedicació.

consellers comarcals 2019 _ Ràdio Taradell

twitter