Mor el naturalista Jaume Sañé

Ha mort als 62 anys durant un viatge a Alaska. 

Divendres, 14/07/2023

Dol a Taradell per la mort de Jaume Sañé. Naturalista, biòleg, fotògraf, realitzador i divulgador ha mort a Alaska als 62 anys on estava fent de guia. Des de fa uns dies es trobava ingressat a un hospital per un vessament cerebral que li ha provocat la mort. Prèviament, havia contret la malària en un viatge a Uganda i ja l'havia superada. 

Sañé era molt conegut a Taradell i la seva mort ha generat molta commoció al poble. Des del 2016, juntament amb la seva família, gestionava Matoke Travel, una empresa de viatges d'autor on ell mateix feia de guia als països que més l'havien captivat. I és que a través de la fotografia i de la filmació de la natura havia recorregut més de 80 països.

Jaume Sañé (Grup de Recerca-2022)

Amb 20 anys d'edat ja tenia un bon arxiu fotogràfic de fauna i flora i va començar a fer divulgació del seus coneixements. Primer de tot en publicacions locals i comarcals, com Ràdio Taradell i El 9 Nou passant per diversos mitjans de comunicació nacional. Actualment col·laborava al programa "Tot es mou" de TV3.