L'ANC Taradell fa una crida a participar a la manifestació de la Diada

Fins ara, l'entitat ha omplert tres autocars i ja va pel quart.

Dilluns 02/09/2019

L'ANC Taradell ja té assumit que, aquesta Diada, no podrà omplir la desena d'autocars que carregava cada any per anar a la manifestació de la Diada. De fet, l'any passat ja es va quedar amb vuit i, aquest cop, no preveu superar els sis. Per això, l'entitat fa una última crida i confia en les inscripcions d'última hora, quan queden només nou dies per l'Onze de Setembre.

Fins ara, la secció local de l'Assemblea ha omplert tres autocars i, ara, els tiquets que es venen ja són pel quart. Tant els bitllets com les samarretes es poden comprar a Can Vilaró en horari de botiga i també es podrà fer dissabte a la parada que instal·len al passeig Domènec Sert de 10 del matí a 1 del migdia i en un acte que es farà dissabte al vespre a Can Costa amb la presidenta de l'entitat, Elisenda Paluzie.

Diada ANC autocars 2019

 

Aquest any, el lema de la manifestació de l'ANC és Objectiu Independència, amb la idea de demanar fermesa a la classe política. Les inscripcions als 26 trams que conformaran la manifestació, amb la plaça Espanya com a punt neuràlgic, es poden fer a diada.assemblea.cat. A Osona, juntament amb el Ripollès, li correspon els trams 1 i 2, a l'avinguda Paral·lel.